Och nu så…

Ett stilla rum solstrålarna nuddar min nakna hud ljudet av skön musik ur högtalarna och jag känner ett inre ro i min kropp just nu, just i  denna stund…

Söndag, veckan sista dag, vilodagen.. Helgen har varit fartfylld, massor med barn och fotbollsträningar och bästisen har sovit över. Barnen har varit glada och nöjda, och jag var t.o.m ute och röjde stan med syrran. Det blev e spontan utgång i fredags (älskar dom) inget planerat ut bara att göra, oftast bli dom bäst!
Natten till idag var mindre kul, minstingen här hemma som har haft en underbar glädje i hela kroppen efter hans första träning i HIF-hallen – nu äntligen började fotbollen som han länge har längtat efter slutade med en vinterkräk sjuka i natt  😥 Han gråter och vill inte alls kräkas vill ju var frisk och vara ute..Inget kan han behålla och vätskeersättningen är ju ingen höjdare men ett måste.. Nu sover han och förhoppningsvis så lär detta gå över snabbt.

Träningen har det inte blivit av denna vecka, tiden har inte funnits till och idag blev det inte heller av då jag har ont i halsen och öronen och hemma med en liten.. Men fan nästa vecka får det bli 4-dagar med intensiv träning.!
Idag hade jag ett fotograferings jobb men det blev oxå inställt pga av detta, så det fick jag med skjuta på.

Jag är nästan klar med sovrummet och det blev ett litet lyft så himla skönt. Bara en matta och nya gardiner så är det klart!

Gällande mat, har ni testat att äta friterade kålrotspommes? GUD SÅ GOTT!!  Så himla lät.

En kålrotshuvud, skala och strimla den i ”pommes bitar” koka i ca 5-10 minuter. Sen fritera dem till fin yta.
Till detta brukar jag grilla en god köttbit och lite bea-sås och sallad MUMS!

 

Sovrum Före

 

Sovrum Efter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top