Nano nano..

Då är denna helg över… Men mysigt har vi haft det. Midsommar firade vi hemma hos syster Å som även fyllde år. Det som är så skönt med vår familj är att vi har många barn och ja det blir då många kusiner. barnen älskar det, för de har ju varandra. Och nu när man har en träffat en man som har två barn tänka sig vad de blir glada när de får reda på när det blir kalas/middagar m.m. de e ju överlyckliga att vi e så många! I alla fall det gick som vanligt när vi träffas G A L E T KUL! Älskar min familj!

idag var det stor städning på listan, då vi skulle ha en mini visning innan den stora visningen. Så vi vände upp och ner på hela huset, barnen städade, vi städade. verkligen tömt det på skit! Så jäkla skönt att bara göra en stor, stor städningen (låter som vi lever annars i ett smutsigt hem, det gör vi inte, jag lovar) men ni vet när man verkligen tömmer allt som man stoppat här o där och slängt in där och gömt där. I alla fall, vi drog iväg en sväng och skulle handla (hittat två snygga BH samt två koftor) sen drog vi hem ige, då ringde mäklaren och ja som sagt det blev återbud. Så nu får de gå på den stora öppna visningen av huset i stället. Jag mailade den andra mäklaren på det andra huset som vi e sugna på, får se vad som händer där. Jag vill så gärna komma in stan! Sen slår det mig i bland att ja det e ju fint här och barnen älskar det, de är ute och cyklar, 3min gångavstånd till havet och restauranger.. Ja det e fridfullt. Jag och sambon samt kidsen hoppade på cyklarna idag och cyklade iväg till Råå ca 4km här ifrån vi satte hos vid glaskiosken vid havet och åt glass och njöt. barnen älskade det. Det är dom stunderna man älskar att bo i detta hus där vi bor. så ja vist gör det ont i själen att flytta här ifrån! men hjärtat klappar ju mer närmre stan.

Ja denna vecka händer det grejor:) På Tisdag ska vi se Journey och Foreginer i Köphm, sen på Tors fick sambon e privat inbjudan till en strandklubb som vi ska gå på. Lite mingel och mat. Sen på lördag är det middag med några arbetskollegor på stan. så ja det händer litta..

Kram på er

2 Comments

 1. Linruz
  2011-06-27

  Hallå vännen….nu fungerar det äntligen.
  Ni ser ut att haft galet kul och ni är supersnygga i era hattar.
  Ha nu en toppendag
  Kram Lina

  Svara
  1. S
   2011-06-30

   Äntligen, hmm måste varit ngt konstigt! Men du är välkommen 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top