Mingel,bubbel & helg

Oj vad dagarna går undan här. Jag och M har delat på vabbningen i veckan Adele har haft feber och sedan fått ngn förkylning i ögat eller ngt. Misstänkte först ögoninflammation men måste varit ngt annat då det såg mycket bättre ut idag och inte mer var eller så i ögat. Måste ha varit ngt med förkylningen som hon hade. Men febern har kommit och gått så hon har varit hemma hela veckan.

Vi påbörjade fortsättningen på trädäcket i Tisdags och igår blev det klart. Äntligen! Sten i all ära, men det blir inte roligt efter ett tag med allt ogräs osv. Bättre med trädäck Sen har vi sten på framsidan men där är det inte lika mycket ogräs som sätter sig. Men nu är vi laddade för sommaren och nu lägger vi ”renoveringsskorna” på hyllan ett tag framöver.

Var hos min sjukgymnast även i veckan och fick lite ”smisk” släppte kryckorna för tidigt och fortfarande svullen om foten som vi måste jobba bort, samt balansen är inte bra och förlorat massa muskelmassa i benet så det är bara kämpa hårdare och jobba med att ta bort vätskan, gå rakt och acceptera smärtan i foten. Gud vilken resa detta har varit…

Igår så var det CityAward på Tivoli här i Helsingborg, det skulle röstas fram bästa butik/restaurang så det bjöds på buffé och bubbel. Så vi hade en trevlig kväll där.

Så skööööönt att det är Fredag, längtat! Mamma kommer ikväll på födelsedagsmiddag (jag fyller år i morn) Och i morgon blir det lite party party är ju även eurovision som är ett måste att se, så det blir en perfekt kombo.

Ha en Fin fredag.

Lite födelsedagsfirande på jobb. Två flaskor bubbel, middag och en unicorn;)
Bubbel på Hamnpaveljongen
Martin presenterade en av nomineringarna
En Espresso Martini på Mollberg fick avsluta kvällen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top