Vi har inte legat på latsidan..

Nu har vi precis sett färdigt filmen Tills solen går upp med bla Mikael Persbrandt och Helen Sjöholm. Har ni sett den? Jag tyckte den var helt okey film.

Oj denna helgen som alla andra helger gick otroligt snabbt. Men vi har inte legat på latsidan. M har varit så duktig i helgen och tagit det stora lasset (jag är inte så mycket till hjälp) men lite har jag gjort 🙂

Vi håller på och ska bygga nytt trädäck på baksidan. Eller nytt – vi ska alltså bygga på det förra med några kvm till. Sen så valde vi att avsluta trädäcket på ena sidan med Sjösten. Så i fredags så hämtade M 1,7 ton sten. Det blev så fint. Sen har muren bättrats på och ja massa annat stök i trädgården. Men i morgon så börjar äntligen trädäcksbygget.

Poolen städades och fylldes på så nu känns det som att det är snart sommar på riktigt. Trots sina 15 grader i vattnet idag så kunde tjejerna inte vänta till det blir 28 grader så de hoppade i och bada – vilka tossor haha.

I fredags så var jag och min syster P hembjuda till Mamma A trip to memory lane – Mamma gjorde sin goda köttfärspizza som vi är uppväxta med och till efterrätt cocktail frukt. Vi hade en sådan mysig kväll ihop. Ett måste att göra om snart igen.

I lördags så blev det lugnt på kvällen, jag gjorde min laxsoppa som hela familjen tryckte i sig, det är ju ett bra betyg 🙂 Recept här Sen så satt jag och M framför tv och kollade på massa youtube klipp. Så himla skön lördag helt enkelt.

Idag så har vi, förutom att poolen fixades, njutit av det härliga vädret, grillat och tom hunnit med en glass. En underbar eftermiddagen med andra ord

Nu ska jag sova, sov så gott så får ni en bildbomb från helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top