Nu har man snart funnit sig till rätta i huset, bara lite små detaljer kvar. Skönt! Barnen trivs som fisken i vattnet och älskar sin rum, sen att dom har nära till det mesta är ett stort plus! Vi har alla invigt utespaet och det var bara så fantastiskt skönt! Barnen njöt av sitta ute i det sköna 40:grader varma vattnet 😉

Julen börjar närma sig och snart ska hela julpyntet vara klart. Tänka sig att snart e detta året slut? Helt otroligt! Det har gått så himla fort detta året. Så snart har vi ett nytt år framför oss som vi ska fylla med glädje och roligheter!

Som ni ser så har jag bytt layout..igen 😉 det e tufft att sitta och ändra massa koder hit och dit men har lyckat ändå rätt så bra tycker jag. Har lite saker till men det får jag ta vid ett annat tillfälle..

Äntligen fredag det betyder att man har en någorlunda skön helg framför oss och , det ska bakas hade jag tänkt mig det är alltid ngt som barnen uppskattar 🙂

Nä nu ska jag krypa ner i soffan, mår lite små kymig i kroppen, börja få ont i halsen..

Kram på er alla