Livet leker

Hallå där!

Det märks verkligen att man har kommit in i semestermode och tyvärr blir även bloggen lidande. Upptäckte precis att nu inte hört ifrån mig sedan i söndags men det är knappast pga att inget hänt utan snarare att jag inte tagit mig tiden att sitta ner och skriva…

Nu håller dock tjejerna på att somna i sina vagnar så då tänkte jag passa på. Klockan är snart 13 och idag hänger vi på stranden i Campoamor ca 5-6 minuters bilväg från huset. Det är rätt skönt att variera sig och då vi har varit här tidigare så vet man vilka stränder som passar bra – inte minst för tjejerna! Dock saknar vi strandbarerna något enormt och det gör ju att man tyvärr emellanåt har lite förkärlek för vår pool även om vi egentligen föredrar stränder.

Tydligen har tillståndet dragits in för de tidigare ägarna då de, i samröre med borgmästaren, hade ett eget ekonomiskt upplägg. Det är lite så de fungerar här i Spanien…åtminstone tills man blir påkommen!

I måndags var vi i alla fall på en restaurang och såg Sverige-Sydkorea. Vi var ett hundratal svenskar som hejade fram laget i premiären och uppenbarligen så hjälpte det. Vi får se om det går lika bra på lördag för Granen och gänget?

Under gårdagen hade vi egentligen planerat en utflykt norröver men värmen och det faktum att vi, när vi skulle ”låna ut” Saga till hennes pappa några dagar, stannade vid deras hus och lät tjejerna bada så ställde vi in och drog till stranden några timmar istället. Å andra sidan är temperaturen på väg upp mot 30 grader och då är det inte lika lockande att sitta i en bil men att det ska bli några utflykter här nere är vi ändå inställda på.

Även strandhäng idag alltså och det känns rätt skönt med tanke på att vi inte kom i säng dörren vid 3 i natt. Hamnade på en bar med några nyfunna vänner och då rullar tiden fort på. Vi får väl se hur pigga vi är ikväll? Det enda vi vet är att dottern ska hämtas upp och i samband med det så bjuds det på grill och poolparty…livet är rätt gott här nere ändå!

Fått rutin på morgnarna att innan frukost så tar jag på mig lurarna och drar ut på 1-1,5 timmes promenad. Så jäkla skön start på morgonen.

Ha en fortsatt fin onsdag och soliga hälsningar från solstolen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top