Äntligen

Söndagmorgon i Cabo Roig.. Gick upp för en stund sen och dricker mitt morgonkaffe ute på altanen. Ska snart ut på en promenix. Idag har vi ingen aning vad vi ska göra, kanske stranden eller så sätter vi oss i bilen och utforskar lite.

Vi kom hit i Torsdag vid 18 och resan gick utmärkt. M tyckte inte det var så jobbigt att köra de 12 timmarna vi hade kvar till huset. Barnen klagade inte en enda gång och twinsen var det inte en enda gång som de var missnöjda.. Väl hemma vid huset så dröjde det inte många minutrar så hade barnen svidat om för att springa till poolen. Det är ju det som är en av fördelarna att man har varit här innan det är ju att det vet ju en hel del om platsen.

Vi har både käkat på Yolo Bar och M favorit indiska restaurang som jag har glömt namnet på 😉 Och vi pratade just om det igår att det är verkligen inte som att äta hemma. Priserna här nere är så mycket billigare. Vi var t.ex och handlade på Lidel i förgår. Middag för 3 dagar, frukost för hela veckan, öl,gin,läsk,vin och cava. 700kr, helt sjukt så billigt.

Nä nu ska jag smörja in och bege mig ut på en promenad ha en skön Söndag på er,kramar.

Frukost i bilen

Yolo svamppasta är sååå god

Lite veckohandling på Lidel

Liam glad för sina skor som han sneglade in på första dagen Han lyckades pruta från 25 till 17 euro

2 Comments

 1. Anna
  2018-06-18

  Hej! Ser ju härligt ut det där:) Jag åker dit om en månad, längtar! Jag förstår att ni har hyrt privat, men hur går det till rent praktiskt när man gör det? Jag har hyrt via Homeaway denna gång. Tack för allt du delar med dig utav!

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-07-09

   Hej. Så härligt då har du en fantastisk tid framför dig. Det funkar ungefär detsamma 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top