Krispigt och kallt – älskar

Vilken energi man fylls på med, håller ni inte med? 6 minus och kall frostig luft, underbart.

Igår så var jag en sväng på Ullared – lagom mycket folk, inga köer och ingen speciell trängsel. Jag hittade en hel del, tjejerna fick lite kläder, de stora likaså så (men att köpa till en kräsen 13-åring är inte det lättaste) Resulterade med en mysdress och underkläder.
Minisarna skötte sig exemplariskt. De satt i varsin kundvagn, hade varsin padda (satt ju inte tiden med det ,var ju intressant med allt runt omkring) men ja inget gnäll och inget jobbigt alls. Blev väldigt överraskad. Då har vi klarat av det med 😉
Jag fick med mig lite julsaker hem och nu är jag nästan färdig här hemma bara julgranen som saknas. Har ni hunnit pynta något?
Idag så har det varit så otroligt skönt väder, var bara tvungen att klä på tjejerna overaller (nya från shoppingturen igår) och så in i vagnen och ut.
Apropå vagn så tror jag att nästa sommar blir den sista sommaren för dom i vagnen. De känns rätt stora för den, jag har älskar min Bugaboo från första stund men snart dags att säg adjö till den. Så till våren/sommaren ska den säljas. Den kommer då att säljas komplett (ny från 2016/17), med massor av tillbehör. Passar som syskonvagn,tvillingvagn eller som singelvagn. Känner ni någon som kan vara intresserad så skicka ett mail 🙂
Nu ska det bakas pannkakor till de små och senare ikväll ska jag jobba några timmar.
Ha en skön Tisdag, Kramar…

2 Comments

 1. Stina
  2018-11-29

  Bästa vagnen! Så himla nöjd med den. Hur stora är tjejErna? Långa? Vi funderar också på att sälja vå

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-11-30

   Hej. Mina blir 3 i Mars och är rätt långa, inget mått i huvudet. Och man märker att huvudet tar emot i suffletten 😉

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top