Konsert och Glossyboxen.

Herregud idag är jag såååå trött! Satt hela kvällen igår och planerade vår semester det är ju ändå några mil från Sverige till Spanien. Så kollade lite stopp på vägen dit och hem. Helt plötsligt så var kl 02 och sen kunde jag inte somna direkt heller så det märker man idag att man har fått för lite timmar.

Fick Glossyboxen i brevlådan idag och denna gången tyckte jag att det var en bra box. Har nu prenumererat på denna i snart 2år och jag är rätt nöjd. Är ni sugna på att få en box i månaden så går in här och beställ. Finns även The Man Box som min man har och den är han jätte nöjd med.

  • LDB Hydrating Aqua & Sea Pearls Deo
  • Make Up Store Black currant Sparkling
  • Nabob Natural & Organic Moisturizing Peeling
  • Elizabeth Mott Liquid Eyeliner, Glitterati
  • Oral-B 3D White Luxe Pearl Shine

Älskar Make Up Stores produkter och kul med ett nytt läppstift och ny färg. Oral-B tandkräm har jag testat innan och tycker verkligen att den bleker och trivdes jätte bra med den, så det var bra att den var med denna gången oxå.

IMG_3936

IMG_3954

IMG_3957

FullSizeRender

 

IMG_3958

 

 

Ikväll så hade dottern och sonen konsert (går på en musikskola) det är så stort för dom och ja jag är en väldigt stolt mamma. Dom  ger verkligen allt och är extremt duktig! Ikväll så fick dottern hoppa in och spela flöjt solo då det var en som var sjuk. Hon var såååååå duktig!!

IMG_3972

IMG_3989

IMG_4012

IMG_4032

Hela min familj, systrar med män och barn ligger i magsjuka och influensa så jag hoppas att jag och min egen familj inte åker på detta. Vi har varit sjuka så det räcker! Skickar iväg en stor Krya på kram på er <3

Nu en stund  i soffan sen blir det sängen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top