Kan man önska sig fler timmar på dygnet?

Önskar att jag var extremt kunnig när det gällde detta med hemsidor och skapande. Grr blir tokig!! Men nu orkar jag inte mera jag får ta tag i det när jag har tid sommar! Har ju även en hemsida där jag visar mina bilder som jag fotograferar, det är ju inte lätt! Men finns där en vänlig själ där ute så får ni gärna hjälpa mig;-)

Nä nu ska jag ta i tu med hemmet här, tvätta och packa resväskan.. Sen har jag en 80-talsfest framför mig som jag  måste förbereda. Så det är en hel del framför mig.

Nä nu ska jag fortsätta här.

1 Comment

  1. Mamma
    2011-05-17

    Det blev ju jättebra! Du klurade ut det till sist!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top