Juli Månad.

Måndag och M första semester vecka har varit och nu jobb några veckor till nästa semester.. Själv e jag jag hemma med fyra kids idag och det kommer nog inte hända så mycket idag utan det blir att chilla i trädgården. Fick slänga ihop en liten beställning från LCHF butiken vissa saker hade tagit slut.

Igår var det ju bara så underbart! Så det fick bli stranden halva dagen och sen på kvällen så bestämde vi oss att åka en runda, så himla skönt att bara komma iväg. Så vi lastade in kidzen och och alla tog med sig sin kamera och drog ut. Vi kände oss lite som karaktärerna i filmen ”Ett päron till farsa” Haha.. Vi avslutade kvällen nere på Fria Bad, barnen låg och mös på jätte stora kuddar nere vid havet..

Paus….

Så nu har jag nog suttit och försökt skriva här och fixa bilderna sen kl 11 i förmiddags. Det har varit barn i omgångar som jag har hjälp, middag skulle fixas, tvätten skulle hängas;)

I kväll så slänger vi upp köttet på grillen och ett glas rött till det får det nog bli. )Pratade med 1177 och 2-3glas vin är inga problem men man skulle inte dricka någ starksprit då kan det förvärras. Så inget festande på ett tag;) Och lite hemmagjord coleslaw till det *mums* Sen är det fotboll HIF spelar ikväll och så klart så måste det ses!!

I morgon så ska naglarna fixas och efter det så kommer en fotograf hem så ska ta lite bilder till en heminredningstidning så spännande och roligt 🙂

XOXO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  1. CamillaP
    2012-07-11

    Så fina bilder!! Vilken vacker stad vi bor i =)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top