Jag ser det snöar

Godmorgon

Jag vaknade 04:45 med världens pip i öronen (har en tinnitus) men när man åker på en förkylning eller när jag får lock eller så så är det precis som att det blir värre. Så lock på ena örat o h jäkla tjutande. Satte igång stereon bara för att kunna överrösta det lite. Nu blir det att köra nasonex till förbannelse. Men vaknade även upp till massor av snö ute och det slutar inte heller. Samtidigt som man är så trött på detta nu så är det ju ändå mysigt att det är vitt överallt.

Idag är det lillördag eller ja som vi kallar det – piglördag. Barnen har ju stenkoll på det och undrar vad det blir för gott. Jag tänkte ställa mig och göra lite krabbelurer i eftermiddag, det vet jag att dom älskar. Till oss vuxna så tänkte jag testa att göra ngt med chèvre, valnötter och betor. Ja det ska bli spännande om det blir bra så som jag tror det ska bli i huvudet 😉

Jag beställde hem Xlash härom dagen. Och tänkte ta och testa det. Jag har hört så många som har pratat om det och det verkar har blivit ett gott resultat. Så nu tog jag förebild och om 28 dagar så ska ni få se före och efter, spännande!!

Nä nu ska jag ta en kopp Java och sätta mig och jobba. Ha en fin piglördag på er:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top