Alla hjärtans dag

Ännu en kall helg mot sitt slut. När ska den här kylan, som faktiskt är ganska ovanlig för Skåne, släppa sitt tag och våren ska göra sitt intåg? OK – solen tittade åtminstone fram idag men kylan, den här förbenade kylan! Då är det ändå tur att man kan skapa lite värme, inombords, med lite kärlek och upptåg…

Mello igår igen. Startfältet var väl sådär – inga som som stack ut men inte heller någon som lyfte. Ja, förutom programledarna då! Det blev liksom ett skönt flow och många skratt på en härlig nivå. Med de där två bakom spakarna skulle nog Björkman, och gänget, tom lyckas locka till sig de lite yngre tittarna och inte vi gammal ”mellofantaster”

Idag var det Alla Hjärtans Dag och det blev, trots kylan, en riktigt mysig dag som inleddes med en rejäl frukost. Tanken var egentligen att vi skulle åkt ut och ätit med alla barnen men det verkade vara fullbokat överallt. Dessutom överpriset så det blev en runda ner till havet, lek och lite grillkorv. Kanske inte riktigt lika fancy som att gå på restaurang men det tar vi igen med lite köpemat nu på kvällskvisten.

M överraskade med en present, ett smycke från Gynning Design. En jätte fin ring. Har redan ett halsband i samma serie, ska se om jag hittar örhängen med. Jag blev så glad.

Hoppas ni haft en fin helg. Kram på er.

{”key”:”j5″}

Processed with VSCO with al3 preset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top