It´s Friday!!!!!

Hej på er..Har ni lyckats kunnat koppla av nu inför den kommande helgen?
Själv så är jag äntligen hemma och slängt på mig mysiskläder och njuter över att det är Fredag. Skulle ju ha fortsatt och göra pizzor, älskar min pizza sten ju 😉 Men det fick bli kassler ikväll i stället. Blir det gott kommer det recept ut 😉

Hämtade mina småttingar på förskolan idag och ni som vet så vet ni den där känslan när de springer till en och är så lycklig att man kommer. Två godingar som omfamnade mig och sa hejdå till fröknarna med ett brett leende. Skönt att det går så bra, och så himla kul att höra även idag att tjejer är alltid så glada 🙂

I morgon så blir det barnfritt till söndag. Bubbel,middag,hotell och goefrukost, kan tror att jag längtar. Vi ska iväg med våra bästa vänner till grannlandet, Köpenhamn på bubbelfestival, sen så har vi bokat bord på kvällen på en restaurang vi fick tips om (återkommer om den). Kommer bli en super skön helg, I know it!

Fick kläderna från Zara, så fina grejor. Får visa upp i ett annat inlägg. Tyvärr var skorna för stora så jag får ta och byta dom på Måndag. Jag hittade ett par fräcka skor på Skopunkten, ett par röda. Kan nog bli snyggt till en outfit…

Nu rymmer snart kasslern från kylen och minisarna klättrar för fulla muggar.. Ha en jätte fin Fredag och en super skön Helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top