Lyxburgare,shopping och födelsedagmiddag – skön Tisdag.

Dessa förkylningar! Limman kom ner och var rosslig, men testade att gå till skolan. Jag snorar och är hes. Men så länge det är där så är det okey, snart väntas jobb här.

Jag passade på beställa kläder till tjejerna, fasiken vad dyrt allt blir och när man har dubbelt upp så blir det dubbelt så dyrt. Men fina kommer de att bli 🙂 Hittade lite på Next och Zara. Bland annat blev det nya höstjackor och nya höstkängor. Sen kommer ju det roliga, overaller till dagis och vinterskor, men nu börjar vi här och låter oss njuta av början av hösten 😉

Jag var ju hos min frisör för 2 veckor sen och ljusade upp håret samt tog botten. Jag blev så nöjd och älskar när håret går mot det kalla. Där är fortfarande vissa partier som tar längre tid men så är det ju. Så om 2 månader ca ska jag dit igen och då blir det nog klart helt. Håret har verkligen växt sen förra sommaren och hoppas det fortsätter lika bra. Saknar ju mitt långa trots att jag trivdes i mitt korta men då hade jag ju en jämn frisyr. Jag var på Väla och gick inom Lyko, jag behövde en färgbomb men så blev jag tipsas att testa en deras egna produkter. Schampo samt en färgbom. Någon som har testat dom? Jag provade deras färgbomb igår och ja jag tycker att jag ser lite skillnad. Nu hade jag inte i det så himla länge utan duschade av det rätt snabbt. Men vilken lyster. Så jag ska testa mer av dom båda så får vi se om det blir ngn favorit.

M fyllde år igår och ja då fick han bestämma maten. Det blev grillad löjromspizza till förrän och lyxburgare till huvudrätt. Getost och Parma satt som en smäck! Recept kommer att komma på det 🙂

Lyxburgare med parma,tryffel och getost till det rostad sötpotatis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top