Hohoho

Godmorgon…Somnade platt fall igår på soffan strax efter 20 sen vaknade jag upp i natt någon gång på soffan, då var det bara att släpa sig till sängen. Tjejerna har fått en flaska var och inatt skulle vi egentligen stålsätta oss att ta fighten att inte ge dom det. Men det var inte läge för det då jag är som en zombie. Få ta den där sluta äta på natten fighten när M har några dagars ledighet.

Eden har haft feber sen igår morse och har inte alls varit i form. Adele hade öroninflammation förra veckan med feber. Men E ger inga tecken på ngn öroninflammation, men är förkyld. Så nu hoppas jag att  tjejerna blir bättre.

Igår så tänkte jag att jag skulle ta lite tomtebilder på twinsen. Det var inte det lättaste då när jag satte den ena så flydde den andra. Så höll vi på ett bra länge. Fick locka och göra en massa ljud för att få deras uppmärksamhet (tur jag inte har några närmre grannar, annars hade de nog trott att jag hade fått fnatt) Men några få bilder fick jag..

I morgon är det Black Friday – ska ni bege er ut och shoppa ngt? Jag ska ut och jaga kläder till dottern och då är det ett måste att hon ska med annars funkar det inte. Hon är så pass stor nu så hon vill bestämma sina egna kläder. Vad hände med min lilla tjej som man klädde och var helt nöjd med det man la fram till henne?

Så till henne ska vi jaga en ny jacka,skor och byxor till. Sen ska resten av barnen oxå ha lite att fylla sin garderob med. Jag klickade hem lite mer kläder igår som jag hoppas är snyggt och som är snyggt på. Det går i perioder detta med att handla kläder, just nu så hittar jag massor som jag vill ha så det gäller att passa på. Sen kommer en period att det inte finns ett skit. Jag tänkte att jag ska städa ut min garderob..igen och sälja av. Då många av plaggen är förstora och kläder som jag inte har haft på mig på väldigt väldigt länge då är det lika bra att sälja eller skänka det.

Nu ska jag ta en dusch medans 1 av 2 barn sover sen funderar jag på att klä på mig och bege mig ut på en promenad. Så fint väder ute. Älskar dessa morgnar när solen är på väg upp och det är som en målad tavla på himlen med massa vackra färger.

img_6081 img_6079 img_6072 img_6069 img_6055  img_6067  img_6055img_6031

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top