Knäcka ryggen!

Fick hem kläderna idag som jag beställde. Super snabb leverans! Byxorna satt så skönt! Och resten av kläderna satt oxå jätte bra! Men gjorde tabben att beställa långskjortan i samma storlek som den förra. Men den får helt enkelt vara lite större.

Sonen är lämnad på fotbollsträning och jag ska röja upp det sista här hemma.

Vad blir det till middag? Barnen önskade kebabtallrik ikväll så det ska jag ta och göra till dom. För min  del blir det Kronfågelns kebabkyckling. Ska göra våra goa hederliga sallad till oss.

Fick en tid i morgonbitti till min kiropraktiker så jag ska knäcka allt som går att knäcka. Sen efter det ska jag ta tag i det och signa mitt träningskort igen! Längtat så och måste ta tag i det igen.

Med vikten går det framåt med, tappat 10kilo nu Tjohooooo!! Så 17kg kvar! Denna gång var det enkelt iallafall dessa 10kilo. Äter vad jag vill, äter god mat, lägger mig inte hungrig eller övermätt. Godissuget finns knappt kvar, men vill jag äta så gör jag det. Men undviker det helst. Gått ner en storlek i kläder och det känns riktigt bra. Sen att jag inte själv ser det är ju tråkigt. Men man blir blind, och tror att även när jag är i mål så kommer man kanske inte tycka att det så stor skillnad heller.

Fin Torsdagkväll 

77thflea-berlin-leggings-black_1 chiara-forthi-infinity-top-black_4 only-nova-vintage-lux-long-black_2 chiara-forthi-marlow-bodicon-dress-midnight-blue-gold

2 Comments

 1. ewasvensson
  2016-11-29

  Grattis till minus 10 kg!! Var hittar jag dedär snygga kläderna? // Kram Ewa

  Svara
  1. Linsalusen
   2016-11-29

   Tack så mycket 🙂 Kläderna hittar du på Bubbleroom. Kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top