Gravid?!

Ja ni läser rätt! Viktora är Gravid, stoppa pressarna!

Jag är ledsen vill uppdatera mer men när jag kommer hem från jobb och middagen e lagad och fyra barn nattade så sitter jag som DÖD i soffan.. Men nu kan jag blogga lite;)

Jag pratade om att jag skulle skriva på ett papper och det gjorde jag, jag har valt att lämna företaget jag jobbar på. Jag har gjort mina fyra år där och mycket tråkigheter har hänt inom företaget så jag känner att det e dags att lämna. Och ni anar inte vilken lättnad, en stor sten lyfts från hjärtat!

Skolorna har börjat, och S har börjat på nya skola(hon börjar 0:an) Och hon älskar det, det är en musikskola och det e ngt S brinner för. sambon äldsta son har oxå börjat där (4:an) och han är likaså musik intresserad!

Igår så skrev det andra papper, vi har sålt vårt hus 😀  Så nästa vecka får vi reda på om vi budar hem det huset som vi villa ha, om inte så är det bara att leta nytt!

Fick ett samtal igår och ja jag ska på jobb intervju på ett annat företag, spännande, så vi får se om vi kan mötas på halva vägen;-)

Idag så är sambon med hans grabb på fotbollstunering, och jag e hemma med de andra tre. S ska på maskeradkalas idag och så paketen är inslagna och S ville vara prinses ballerina – så det fick hon vara;-)

I eftermiddag så åker vi hem till mojjan på familjemiddag, och det ska bli trevligt att träffa La familia. Och det kommer bjudas på Koldolmar, potatis brunsås.. Nu så är det ris i koldolmarna och ja jag har bestämt mig att jag kommer att äta det, men tar bort potatisen och äter sallad! Sen så lovade jag att köpa med fläskesvål, vill inte bli frestad med godiset och chipsen 8)

Igår så var jag i stan och lunchade med fröken Johansson, var allt för längesen vi träffades men det får bli andra bullar nu när jag flyttar in till stan, i alla fall drog till Maxi och skulle handla. Barnen hade bestämts sig att de ville ha Tacos. Stod vid kryddorna och skulle ha tacos krydda, ringde syrran(Åse) om det var ok. Och nä det var det inte riktigt innehåller ju druvsocker vävla bajs!!! men vist för denna gången så okey sa hon. Men jag kände va fan lika bra att göra egen då. Så när jag kom hem så in på 56kilo och letade fram receptet på kryddan, och resterande tillbehören. Så det var att baka brödet, göra salsasåsen, tacokryddan och gucamole. det blev riktigt gott och barnen älskade det:-)

Nä nu ska jag ta en dusch, klä mig och prinsessan ska på kalas.. Ha en underbar lördag alla!

 

Kramar

6 Comments

 1. Åse
  2011-08-20

  Puss på dig!! Duktig du är!!! Men du, vilken ful titel du valt ;))

  Svara
  1. S
   2011-08-20

   Sant ju, Viktoria e ju Gravid 😉

   Svara
 2. jennyh
  2011-08-20

  Vad kul med flytt och förhoppninsvis nytt jobb -:)
  Önskar en fortsatt trevlig helg!

  Svara
 3. Camilla P
  2011-08-22

  OJ vad jag har missat läsa dina inlägg….SORRY, har inte kommenterat ett enda heller…SKÄRPNING!!! Vad mycket som hänt/händer!!! Superfina bilder har du. Återkommer när jag är mer ”uppad” ;))
  Kram

  Svara
 4. pernilla81
  2011-08-30

  Kul att se alla dina goda recept och läsa inläggen. Due, höll på att tappa hakan då jag läste överskriften….. hehe. Kram vännen

  Svara
  1. S
   2011-08-31

   Haha, Nä du inga mer barn här inte, inte nu i alla fall;) Vad kul att du gillar det 🙂 Kramar

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top