Gdansk Dag 2

Vilken lägenhet och vilket läge. Fräsch din lägenhet på 2 stora sovrum, stort vardagsrum som var öppet med köket. Två badrum. Balkong och utsikt mot floden. En lägenhet jag kommer garanterat ha igen när jag åker tillbaka.

Läget är ju och en stor betydelse, sen är ju en uber otroligt billigt att ta här. Men man vill ju gå och uppleva historian i staden. Vi gick mellan 12.000-17.000 steg om dagen.

Men dag 2, vi vaknade upp till solsken och bestämde för oss efter frukosten att gå mot köpcentrumet Forum som är ett mycket trevligt köpcentrum med massor av fina och moderna butiker.

Därefter det så gick vi mot gamla stan, igenom The Golden Gate som är en historisk renässansstadsport i Gdańsk, Polen. Det ligger inom Royal Route, den mest framträdande delen av den historiska stadskärnan och är en av dess mest anmärkningsvärda turistattraktioner. Det är en bra utgångspunkt för att utforska stadens Kungliga väg. Ta dig runt i denna historiska del som ramas in av viktiga sevärdheter som köpmanshus och kaféer och restauranger. Såååå mysigt!!

Fikapaus blev på Palce Lizac som är ett café som serverade otrolig goda glassar och våfflor.

Efter lite mer gång så tog vi oss upp i Tower Clock Museum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top