Trött är jag idag, men satt uppe till efter 02 så jag får skylla mig själv. Sitter och pular med min andra hemsida, en Foto sida, men får inte riktig rätt på det. De webbhotellet som jag har, har jag insett att det är inte så bra. Så när det e dags att förnya så blir det ett annat webbhotell. Ngn som kan rekommendera ngt bra?

Som sagt nya bilen kom idag 😀 Så det blir att man åker ut o kör lite extra!
Annars händer det inte så mycket idag, tycker det e så trist att ”sommaren” e borta speciellt nu när man har semester man vill ju ligga på stranden o njuta ju!

Jag kikade in på Klädfabriken och hittade en jätte fin klänning som jag beställde. (Och ja Åse jag kom på ju att du hade ju en likadan;) I alla fall jag behövde en snygg enkel klänning.

Ställde mig på vågen lite snabbt idag och ja det visar resultat neråt sakta men säkert. Så himla skönt! Jag äter och blir så mätt och gå ner, kan det bli bättre?!

Ringde frissan idag och bestämde oss för att jag ska bli brunhårig, chokladbrun med lite ljusa slingor. Hon hade inte färgen hemma så den skulle beställas. Så snart blir jag mörk ..igen 😆

Nä nu har jag en 2,5åring som hoppar på mig och vill ha uppmärksamhet. så jag säger hej hej så länge 😉