Fredag hela dagen

Visst är det härligt med Fredagar? 

Städat och putsat fönster och fixat och donat hela dagen. I morgon så är det åter igen dags för Damernas & Herrarnas. Och denna går så står jag och syrran för kalaset. Vi är så taggade och det kommer bli en härlig dag och kväll. Men innan dess så ska jag hem till min andra syster och hennes sambo och spendera Fredagskvällen. Så det blir en riktigt skön och härlig helg.

Letade bikinis häromdagen och blev tipsad av en läsare om Bonprix och där hittade jag två stycken fina bikinis och två sköna strandklänningar. Sen så hittad jag en svart enkel bikini på Ellos. Min man frågade mig om jag verkligen behövde så många, han har kvar sin gamla badbyxor som är säkert över 5 år och tyckte de duger än. Men jag tycker det är kul att växla mellan, sen så har inte en tjej för mycket av något, eller?! 😉  Men jag beställde faktiskt nya badbyxor till M.. Nu längtar man ännu mera till semestern.

Kom nyss hem från min florist som ligger precis bredvid där jag bor, älskar hennes lilla butik, man hittar alltid något där. Idag så fick en liten pippifågel, i mässing, en orkide och tulpaner följa med mig hem. Nä nu kallar duschen sen iväg. Ha en fantastisk skön Fredag.

Kram

1 Comment

  1. Helena
    2017-04-22

    Haha känner så väl igen det där med ”de här badbyxorna duger väl fint” ? Om inte annat blir det trevligare utsikt för dig i sommar med en man i nya snygga badbyxor!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top