Fredag hela dagen

Fredag,fredag, freeeedag!

Bästa dagen på veckan, eller vad tycker ni?
Tog som sagt mina mått och vikt i Tisdags och idag är det ju min vägningsdag, och jag ställde mig och det blev minus -3,4, wowow.  Veckan har gått bra och jag har valt bra mat och blivit mätt och nöjd. Inget sockersug alls faktiskt! Duktig med vätskan, dricker ungefär 2 liter om dagen. Nu så fortsätter vi i samma takt, och ingen stress, så blir det bra 🙂 Jag har varit ute 2 ggr denna vecka på en PW, ska ta en PW lörd,söndag oxå målet är att gå ut och gå varje dag.

Just nu så myser vi i sängen, tjejerna sov till strax efter 08 och nu slappar vi ett tag. Det börja spricka upp utanför mitt fönster och har man tur kanske man får skymten av solen. Så om ett tag så klär vi på oss och beger oss ut.

Lilleman har tjatat om åka skridsko sen första dagen på jullovet, så idag blir det en sväng till ishallen.

Nu ska jag slänga ihop receptet från igår – det blev så sjukt gott, och M som älskar asiatiskt var helt lyriskt.

2 Comments

 1. Jenny
  2018-01-05

  Men Grattis! till ett fantastiskt resultat på vågen! Hur många kilon har du kvar att gå ner? Själv ska jag ner 15 kg och började idag med VV. Undrar hur fet créme fraiche du använde till den heta dillsåsen till laxen? Kanonsmaskiga recept som jag absolut ska prova. Jag tackar och niger ödmjukast ??

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-01-06

   Tack snälla:) Jag ska gå 15 kilo, så lång resa men det får ta sin tid. Om jag använder creme fraishe så kör jag lätt. Men det är mindre points matlagningsyoghurt 8% el 10%. Smakar nästan detsamma tycker jag. Vad kul att höra, det är bara att roffa åt dig?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top