Fredag,fredag, freeeedag!

Bästa dagen på veckan, eller vad tycker ni?
Tog som sagt mina mått och vikt i Tisdags och idag är det ju min vägningsdag, och jag ställde mig och det blev minus -3,4, wowow.  Veckan har gått bra och jag har valt bra mat och blivit mätt och nöjd. Inget sockersug alls faktiskt! Duktig med vätskan, dricker ungefär 2 liter om dagen. Nu så fortsätter vi i samma takt, och ingen stress, så blir det bra 🙂 Jag har varit ute 2 ggr denna vecka på en PW, ska ta en PW lörd,söndag oxå målet är att gå ut och gå varje dag.

Just nu så myser vi i sängen, tjejerna sov till strax efter 08 och nu slappar vi ett tag. Det börja spricka upp utanför mitt fönster och har man tur kanske man får skymten av solen. Så om ett tag så klär vi på oss och beger oss ut.

Lilleman har tjatat om åka skridsko sen första dagen på jullovet, så idag blir det en sväng till ishallen.

Nu ska jag slänga ihop receptet från igår – det blev så sjukt gott, och M som älskar asiatiskt var helt lyriskt.