Lax med basilika och blomkålsmos och het dillkräm

4 personer (2 sp)

  • 1 kruka Basilika
  • 2 Blomkålshuvuden
  • 1 vitlök
  • 2 tsk olivolja
  • 4 bitar lax
  • Ruccola
  • 2 tsk smör
  • 1 msk kinesisk soja
  • 3 msk creme fraiche
  • 3 tsk Sriracha Mayo Sauce
  • Dill
  • 2 tsk Santa Maria Thai Fish sauce
     
Plocka blomkålen i små bitar och koka tills den blir mjuk. Mixa sedan basilikan,en pressad vitlök och oljan. Jag använde mig av en handmixer. Smaka av med salt och peppar. Stek lax i smör och en skvätt soja tills den är färdig, salta och peppra. Servera med blomkålsmosen och ruccola.

Het dillsås
Blanda samman creme fraiche,dill, fish sauce och sriracha mayo. Smaka av med salt och peppar.

 

2 Comments

  1. Jeanette K
    2018-01-05

    Mm vad gott det låter! Måste testas snart.

    Svara
    1. Linsalusen
      2018-01-05

      Tycker jag 🙂

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top