Tänk snart så lämnar vi 2013  bakom oss och välkomnar 2014. Jag hoppas att det nya året kommer att vara ett bra/bättre år, DET ska vara ett bra/bättre år. Mycket glädje och umgänge med nära och kära och inte låta dåliga människor ge dålig energi. Och 2014 i Juli gifter jag mig, känner att nu är det nära, 7 månader kan nog inte riktigt förstå.. Så om 7 månader så är jag gift och har nytt efternamn 🙂

Jag kommer börja mitt nya år att åka till London, blev förälskad första gången var där. Så året kan inte börja bättre 🙂


Systrar med svågrar. Vi skrattade så vi grät  åt bilden på restaurangen. Haha Martin ser ju inte helt frisk ut;) 

Har ni tänkt ut på vad ni ska ha på er i morgon? Vad händer? Bli det jätte fest eller middags med nära?
Själv så bestämde vi oss i sista sekund att fira av och välkomna nya året med syrran. Det blir en 3 rätters middag och självklart gott att dricka till. Jag var på systemet idag och det e lika kul att få prata med personalen som jobbar där, de kan verkligen sin grej. Jag berättade för om vilken mat som skulle äta och han var verkligen kunnig och visste exakt vilka viner som passade till vad. Han brann verkligen för det, så kul!


I morgon är det det tema – gissa vad?


En klänning jag köpte till midsommar men hittade en annan så denna kommer göra premiär i morgon.