Ett händelserikt veckoslut

Lördag eftermiddag och jag sitter nog ner för första gången sedan i onsdags. Man kan nämligen lugnt konstatera att det varit full rulle med allt från VIP-invigning till kräksjuka och storstädning. Tack och lov (peppar, peppar) verkar familjen vara på rätt spår och idag är det samma fart, på tvillingarna, som det är  i normala fall.

Natten till fredagen så började Eden kräka och sen löpte det på under hela dagen. Om man skall se det minsta lilla positiva i det hela så är tjejerna såpass stora nu att man kan kommunicera med dem obehindrat. Detta innebar att hon själv märkte vad som var på gång och kunde ”varna” mig så man slapp ligga och skura golv, och byta sängkläder, stup i ett. Samtidigt så blir de så ynkliga och alla som har barn vet ju hur man själv lider med dem när de är sjuka. Har man dessutom tvillingar så brukar den andras insjuknande komma som ett brev på posten men så icke i detta fallet. Nu är det ju dessutom sportlov i våra trakter vilket innebär att vi håller tjejerna hemma hela nästa vecka…

Nu till onsdagen och något betydligt roligare. VIP-invigningen av en ny restaurang/klubb i Helsingborg. Efter 23 år valde nämligen ägarna, till Harrys, att renovera och etablera ett nytt koncept – HEAT American Dinner Club. Ett riktigt läckert ställe, som vi fick äran att inviga, som riktar sig till en lite äldre, och mognare, målgrupp. Något som verkligen saknats i Helsingborg de senaste åren. Nu är vi ju inte ute så himla ofta men ibland, efter en middag och några drinkar på stan, så brukar danslusten falla på och då har man aldrig riktigt haft koll på var man ska ta vägen. Men det har vi nu! Jag blev så imponerad att jag faktiskt blev sugen på att gå dit redan dagen efter, på den öppna invigningen, men samma känsla infann sig inte riktigt, av någon anledning, på torsdagsmorgonen 🙂

I fredags storstädade vi vilket innebär att helgen mest går åt till småpysslande. Fredagens Alla Hjärtan firade vi i all enkelhet och M överraskade mig med biljetter till Lars Winnebäcks konsert på Sofiero i sommar. Så himla glad då jag länge sagt att jag ville se honom igen så det blir till att masa sig hem, från Spanien, så vi inte missar den. Dessutom har vi redan införskaffat biljetter till en annan konsert på Sofiero – Miss Li, Uggla och Petter – så jag hoppas på några härliga sommarkvällar vid slottet.

På tal om konserter, och musik, så är det åter Mello ikväll och vi har ännu inte spikat maten. Med andra ord så blir det till att påbörja planeringen. Det lutar dock åt grillat så fokusen ligger mer åt tillbehörshållet vilket är precis lagom ansträngande en dag som denna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top