En softdag!

Vilken dag det har varit idag, känns som den har gått i slowmotion, lite sliten från helgens bravader är man fortfarande men det börjar ordna upp sig. Idag har jag varit hemma med mina små troll. Det har varit pyjamas dag och soffmys, barnen var glada för att jag kom igen, de var nog trötta på McD, Pizza, Cola och läsk, snacka om en speedad helg haha! Men jag tog pulsen på M och har överlevt helgen med 4barn så nu när han har bevisat det så kan man åka iväg på fler bravader:)

Som ni redan förstått så gillar ju M att städa, häromdagen så kom han hem med mega stora Tvättmedel boxar, en för vitt tvätt och en för färgad tvätt. Han ställer upp dem fint på tvättmaskinen, tom öppnar dom och stoppar i en skopa, han ropade från toaletten och säger åhhhh S det luktar som utlandet mmm så gott. Han satte genast igång en tvättmaskin och var överlycklig;-) (brukar dock vara jag som tvättar här hemma) Man kan inte mer än att le åt honom, han bjuder verkligen på sig själv. Och jag lovar han e normal!!

jag sitter här o kollar kameror och måste köpa mig en ny och det lutar mot en Canon Eos 7d – och ngt bra objektiv till detta, sen har jag suttit och surrat in mig på tro det eller ej på en Mac. suttit lite med syrrans och ja som hon säger själv den e så bra. Går inte att jämföra med en PC. Så om jag lovar om jag är snäll resten av året, tror ni Tomten kommer med en då?

Nä nu ska jag fortsätta lösa mitt problem här ”råkade” radera min Foto Hemsida *opppss* Den e borta, får ringa supporten i morgon o kolla om det finns en backup ngn stans. Ja den sista idioten är inte född än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top