En skön helg!

Hej på er, hoppas ni har haft en fin helg. Jag ska inte klaga, jag har haft en perfekt helg.

Maj, nu har vi kommit till min månad. Har alltid älskat Maj. Ett steg närmare sommaren, det gröna har börjat komma, och jag fyller ju även år. Och det gör även äldsta dottern och yngsta bonussonen. Som sagt älskar Maj…

Fröken Louise har fyllt år och från oss fick hon en trerätters och en natt på Mollbergs. Och så klart så blev det bara jag och hon. Vi behövde lite Samme och Lollo tid 🙂

Vi träffades efter lunch i lördags, vi checka in våra väskor. Gick till La venta och tog inte lite tapas och en flaska bubbel. Sååå gott! Kan verkligen rekommendera restaurangen!

Efter det så drog vi oss tillbaka till rummet och bara va, bubbel, snack och bara den avkoppling. På kvällen väntades det en trerätters på Mollbergs.

Vi kan säga så här – vi var så mätta när vi gick och la oss. Men vi hade så otroligt mysigt, och som vanligt så går tiden så snabbt! Men när pandemin är över då blir det en vecka utomlands med sol och värme.

Eftermiddagen på söndagen blev det häng på baksidan på övfre, sol, värme och spa. Töserna var på kalas så när de kom hem så tände vi grillen och blev middag ute. Vilken skön kväll. Och det är extra mysigt när ungdomarna stannar kvar efter middagen. Det blev music quiz och massor med skratt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top