Det sa pooff!

Då gick denna helgen i ett naffs. Önskade att helgen hade 1 eller jag två dagar extra. Det hade i behövt 🙂

Vi har i alla fall pulat med hemmet, stor städat, ändrat om och planerat in för komma skall. Jag har ju köpt mig en ny dator som jag bara älskar! Jag saknar från gamla huset mitt kontor så då får man försöka lösa det i vårt nya hus. So igår så fick tv hängas upp på väggen i sovrummet och sen så in med ett skrivbord som vi redan hade (ska bara målas lite så blir det kanon för mig) En skärm + tillbehör ska köpas så vi kan koppla in våra bärbara datorer, skrivaren ska kopplas in och sen Voila så har jag fått mitt lilla kontor som jag har saknat 🙂

Sen så ska min barns rum fixas oxå, nya sängar ska inhandlas på och lite hyllor ska upp så kommer det bli jätte bra. Har varit dålig att lägga upp bilder på vårt nya hus, men man känner att man inte e riktigt färdig (tar sin lilla tid att få sitt perfekta hem på 165kvm, ja om man nu någonsin blir färdig;) Ex vill ha ett nytt kök men får snällt vänta 1-2 år. Men det är helt ok i dagsläget. Man kan inte få allt i livet, sen kostar det en del oxå!!

Jag trivs som fisken i vattnet i vårt hus, området och all fina grönska runt omkring. Perfekt för oss och våra fina barn!
Nu saknar jag bara solen och värmen så jag kan få njuta av vår fina trädgård…

Idag kommer våra barn tre av fyra den lille är alltid hos oss. Ska bli riktigt skönt, en hel familj igen. Har ju saknat min stora tjej ju:-) Ja pojkarna med!

Nä om m man skulle ta och måla lite kanske 😛

Kram på er <3

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top