dagarna bara går…

Som ni har förstått så fick vi huset. Jag e så lycklig att allt gick vägen *glädjerooooop* Så den 27Oktober får vi nyckeln och då e det flyttdags! Det ska inhandlas nya möbler, väggar ska målas saker och ting ska köpas. Och vet ni vad? Jo jag kommer tillbaka till stan Tjooohooo! Nära och bra till över allt. Och äntligen ska träningskortet köpas!

Och då kom vi till vikten. nej hände inget, har ju inte riktigt följt slaviskt men står stilla. Men arg e jag på mig själv, varför går det inte so,m jag vill?!Bra sugen ibland att börja på God Balans påsarna igen.

Ja jag är gräsänka nu sambon drog till Moskva i morse, det är jobb relaterat. Inte jätte kul, men han måste. så det e bara jag och kidsen här hemma. Jag har varit hemma med lilleman idag VAB, han hade feber inatt och hade ont och idag så kommer och går febern. Stackars liten:-( Det e väl nu när alla skolor och dagis börjar så kommer alla baskelusker. Jag hoppas han blir frisk snart, för i morgon ska jag till simskolan med dottern och på lördag e det barnfritt o partaj. Söndag vilodag med barnen och väntar hem kärleken som kommer sent på söndag kväll:(

Nä tvättmaskinen ropar mitt namn och tvätten ska hängas. Ha en fortsatt trevlig Torsdags kväll för det ska jag ha 🙂

 

Kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top