Continu-serien

I samarbete med Kicks & Continuhaircare 

Jag fick möjligheten att testa tre produkter från continu-serien. Continu är ett svenskt och veganskt hårvarumärke som erbjuder resultatinriktad hårvård.

Nedan hittar du de aktuella produkterna och, generellt, tycker jag de luktar riktigt gott och håret känns ”fylligt” och friskt. Detta är definitivt ngt som jag kan tänka mig att fortsätta använda . Varför inte passa på nu – på Kicks.se så har de 20% på alla deras produkter i den serien.

Continu ShampoShampo med hyaluronsyra för ett intensivt återfuktat och balanserat hår. Inkapslad sodium PCA frigörs gradvis i håret för en omedelbar och långsiktigt ökad fuktabsorption. Äppleolja adderar glans för ett friskt hår. Ger en mild rengöring som återinför fukt och eliminerar frissighet. Linfröextrakt med antioxidanter bidrar till att bibehålla hårfärg genom att skydda mot fria radikaler.

Continu Conditioner Djupt återfuktande balsam med inkapslad sodium PCA som gradvis frigörs i håret för en omedelbar och långsiktig fuktabsorption. Laddat med hyaluronsyra för intensiv återfuktning och äppleolja som bidrar till glans. Mjukgör håret och motverkar frissighet utan att tynga ner. Linfröextrakt med antioxidanter bidrar till att bibehålla hårfärg genom att skydda mot fria radikaler.

ContinuHyaluronic Acid Recovery Sachet Masque Intensiv formula med inkapslad sodium PCA som gradvis frigörs och förbättrar fuktupptagningen i håret. Hyaluronsyra bidrar till ökade fuktnivåer i torrt eller skadat hår. Formulan innehåller även djupt vårdande kokosolja och äppelolja som bidrar till glans utan att tynga ner håret. Linfröextrakt med antioxidanter bidrar till att bibehålla hårfärg genom att skydda mot fria radikaler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top