EnĂ€ggs Livets Goda NyttNyttNytt Öppna inlĂ€gg Tvillingflickorna Tvillingmamma

Blommigt ska det vara..

InsĂ„g hĂ€romdagen att jag hade knappt nĂ„gra klĂ€der till tjejerna – vad hĂ€nde? Dom vĂ€xer otroligt snabbt och helt plötsligt sĂ„ passar inte klĂ€derna. SĂ„ jag fick klicka hem lite  frĂ„n KappAhl, Next och NameIT. Hittade inga klĂ€nningar sĂ„ det fĂ„r jag fortsĂ€tta leta efter.

Jag vaknade i morse som quasimodo, fĂ„tt en jĂ€kla lĂ„sning mellan skuldrorna, sĂ„ M du fĂ„r gĂ€rna komma hem och knĂ€cka och dra i mig 😉

Tjejerna Ă€r inne i en fas just nu och det stĂ€mmer bra överrens med appen som jag har The Wonder Week. Den finns att ladda ner pĂ„ App Store,  de vaknar oftare pĂ„ nĂ€tterna och grĂ„ter och vill inte somna om. SĂ„ det blir automatiskt att vi tar över dom till oss i sĂ€ngen och dĂ€r somnar de efter ett tag. GĂ„r emot lite vad vi vill, dĂ„ de ska finna sin trygghet i sin sĂ€ng och sova i den, de sover bĂ€ttre och vi sover bĂ€ttre.  MEN dom Ă€r bara smĂ„ och det Ă€r inte ofta det hĂ€nder sĂ„ det gör inte sĂ„ mycket. Men det gör ju att jag sover som en kratta och vĂ€ldigt lĂ€tt. Har jag sagt föresten nu hur jag LÄNGTAR efter fulla nĂ€tter med sömn? Sovmorgnar? Åhhh hoppas pĂ„ snart!

Tjejerna sover nu och sen ska jag ner pĂ„ stan och fixa naglarna, skönt med frĂ€scha nya och bort med jul/nyĂ„rs naglarna. Idag fĂ„r dom bli ljusare funderar pĂ„ franskt?!  Sen sĂ„ drar jag till gymmet. Japp ni hörde rĂ€tt. Nu ska denna soffpotatis pĂ„ gym igen. Efter 18 mĂ„nader frĂ„nvaro  sĂ„ Ă€r det dags igen. LĂ€ngtar faktiskt och det Ă€r sĂ„ skönt att gĂ„ dit och Ă€nnu skönare efterĂ„t. Jag har stĂ„tt och stampat pĂ„ -12kilo nu ett bra tag. Och ganska trött pĂ„ det. Mitt eget fel dĂ„ jag inte satsat 100% pĂ„ VV Men jag har inte gĂ„tt upp och det fĂ„r jag absolut inte göra. Utan nu mĂ„ste jag jobba hĂ„rdare och fĂ„ igĂ„ng min förbrĂ€nning och bli fastare i kroppen. SĂ„ har ni nĂ„gra bra mage/rump övningar sĂ€g till 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Kommentera

    Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: