Blommigt ska det vara..

Insåg häromdagen att jag hade knappt några kläder till tjejerna – vad hände? Dom växer otroligt snabbt och helt plötsligt så passar inte kläderna. Så jag fick klicka hem lite  från KappAhl, Next och NameIT. Hittade inga klänningar så det får jag fortsätta leta efter.

Jag vaknade i morse som quasimodo, fått en jäkla låsning mellan skuldrorna, så M du får gärna komma hem och knäcka och dra i mig 😉

Tjejerna är inne i en fas just nu och det stämmer bra överrens med appen som jag har The Wonder Week. Den finns att ladda ner på App Store,  de vaknar oftare på nätterna och gråter och vill inte somna om. Så det blir automatiskt att vi tar över dom till oss i sängen och där somnar de efter ett tag. Går emot lite vad vi vill, då de ska finna sin trygghet i sin säng och sova i den, de sover bättre och vi sover bättre.  MEN dom är bara små och det är inte ofta det händer så det gör inte så mycket. Men det gör ju att jag sover som en kratta och väldigt lätt. Har jag sagt föresten nu hur jag LÄNGTAR efter fulla nätter med sömn? Sovmorgnar? Åhhh hoppas på snart!

Tjejerna sover nu och sen ska jag ner på stan och fixa naglarna, skönt med fräscha nya och bort med jul/nyårs naglarna. Idag får dom bli ljusare funderar på franskt?!  Sen så drar jag till gymmet. Japp ni hörde rätt. Nu ska denna soffpotatis på gym igen. Efter 18 månader frånvaro  så är det dags igen. Längtar faktiskt och det är så skönt att gå dit och ännu skönare efteråt. Jag har stått och stampat på -12kilo nu ett bra tag. Och ganska trött på det. Mitt eget fel då jag inte satsat 100% på VV Men jag har inte gått upp och det får jag absolut inte göra. Utan nu måste jag jobba hårdare och få igång min förbränning och bli fastare i kroppen. Så har ni några bra mage/rump övningar säg till 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top