Livet Livets Goda Träning

Bambi på hal is..

Dagen har gått *swiiizz* Sitter nu i sängen med färg i håret funderar ut på vad jag ska ha på mig ikväll, varför ska det vara så svårt? Önskade man hade en perfekt garderob där man gick och tog det man ville ha och så satt det som en smäck på kroppen. I alla fall får kolla igenom vad jag ska ha..

Idag så drog jag iväg och tränade. Motivationen var inte 100% Men fy vad gott det var när jag väl var igång! Jag körde 1,5timmes pass och lär väl smaka på träningsverken i morgon.. Ska bli riktigt skönt att komma igång med träningen, har saknat det..

Sen var det hem och vända och hämta kidzen och dra iväg och åka skridskor. Herregud!! Det var minst 15år sedan jag stod på ett par skrillor… Men jag åkte ändå rätt schyst tyckte jag 😀 Trillade inte en enda gång!

Nä nu ropar duschen…

 

Du föddes som ett original
Dö inte som en kopia

– JOHN  MASON –

Photo 2013-01-05 11 13 22 Photo 2013-01-05 13 17 58 Photo 2013-01-05 13 18 06

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta:
    Verifierad av ExactMetrics