Vem körde över mig? Ghaa så seg idag..

Igår blev det en runda på stan, vi var på Bara Vara och hade det trevligt. Det blev en gratinerad kräfta till förrätt och lammkött till huvudrätt några glas vin och några drinkar på det. Jag var kvar tills de stängde och sen så drog jag hem vid 02 Blev dock inget dansade får ta igen det nästa gång;-)

Fler än jag som sover dåligt när man speciellt har druckit? (Sover iofs inte bra annars, men det är som värst när man har druckit.) Vaknar en gång i timmen och ligger o vrider mig i sängen och somnar om osv… Varför kan man inte däcka som alla andra och sova till man är utvilad?!

Dagen efter brukar jag alltid vilja ha pizza,godis läsk m.m Men det blev kesoplättar alá LCHF till frukost.. Det slank ner och jag blev mätt;-)
Tll middag blev det Currybiffar med Aijvarsås och ungrostade grönsaker och jordärtskockspure SÅÅÅ GOTT!!!! Barnen var knäpp tysta och slukade upp allt (de hade potatis till) Så det var ett lyckat recept =)

Funderar på om jag ska köpa boken som alla talar om till Paddan Femtio nyanser av honom vll också ha min Mr Grey som alla talar om;-) Frågan är ska jag läsa eller ska man köpa ljudboken?

XoXO

Currybiffar i Aijvarsås – recept från 56kilo

800 gram nötfärs
2 ägg
2 msk kalvfond
2-3 msk curry
1 dl grädde
salt, peppar

Blanda ingredienserna till biffarna och forma höga biffar.
Stek i smör eller kokosfett tills de fått fin färg, sätt på ugnen på 200 grader. Lägg över biffarna i ugnsform när de är stekta.

2 röda paprikor
1 gul lök
2-3 vitlöksklyftor
2 dl ajvar stark
2 msk tomatpuré
Kalvfond, soja, salt och peppar
5 dl grädde (eller kokosmjölk om du äter paleo)

Skär ner paprikan, finhacka löken och stek i smör, riv ner vitlök, tomatpuré och häll på grädden. Smaka av med kalvfond, soja, salt och peppar. Koka upp och häll sedan över biffarna och låt allt sedan gå färdigt i ugnen i ca 8-10 minuter.

Vi hade jordärtskockspure till det.
2 personer
6st jordärtskockar koka dem i 10 min. Mosa ner salta och pepprar och i med ca 1mask grädde

Sen hade vi även ungsrostade grönsaker till 🙂