Andas ut, andas in…

Mer än jag som undrar vart tiden tar vägen? Timmarna, dagarna bara rinner ifrån oss. Nu är vi inne i Juli månad och Juni ligger bakom oss.. Jag hoppas att Juli månad kan ge mig mer energi och mer färg på kroppen;) Om inte så är det jag som står i kö på Arlanda tlll en solsemester… Iofs då måste jag nog införskaffa insomningstablett, så jag kan sova bort min flygrädsla… Så det hade vart mycket bättre för oss alla om solen och värmen kommer till oss i Skåne…

Det kliar lite i min ”foto hand” Jag älskar att fotografera det som ingen annan egentligen lägger märke till. Att fånga ögonblicket, att fånga det fina… Vimlet av människor vimlet av det som händer.. Som sagt det kliar lite;)

Jag har lite små jobb framför mig så det är jätte kul:-) Jag hoppas snart att jag kan ha en till utställning.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top