52 dagar till tävlingspremiären!

Är det fler än jag som längtar?

Trots ansträng ekonomi, spelare som lånas ut och rykten som far som raketer på transferhimlen så finns ändå tankarna där hos laget i mitt hjärta – Världens vackraste förening – HelsingborgsIF

Bland supportrarna så klagar man över uteblivna nyförvärv och vilka ambitioner som ledningen har då man lånar ut en Allsvensk skyttekung till ett av Arabvärldens främsta klubbar (trots att det är en utlåning som räddar stora delar av klubbens kassahål). När man gapar efter mer så är det lätt att glömma vilka fantastiska spelare som faktiskt finns kvar i truppen.

Uronen, Krafth, Accam, Santos, Pär Hansson och Gashi är bara några. Lägg därtill alla de ungdomar som nu lyfts upp i A-truppen – vårt sparkapital, vår framtid. Som fotograf hade jag nöjet att få bevaka Akademin under ett antal matcher förra säsongen. Jag kan lova att Elias Andersson, Anton Kinnander, Andy Linde och resten av ungdomarna som lyfts fram inte kommer att göra någon besviken – snarare stärka känslan av vårt HIF är hela stadens lag – Skånes Stolthet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top