Vi har äntligen landat i solen

Det blev en tidig ”revelj” i fredags. Klockan ringde redan klockan 02.30 då vi, oroliga för senaste tidens köer på flygplatserna, ville vara ute i god tid för att kunna checka in på Sturup.

Ni som följer bloggen vet ju att vi fick ett ryck och bokade en sista minuten för någon vecka sedan. Valet föll på Mallorca och Alcudia. All-inklusive, solgaranti och ett hotell med fokus på barn och underhållning. Det skulle visa sig vara det perfekta valet för en familj som efter en vår med mycket jobb, operation, rehab, dödsfall i familjen mm, bara behövde fly Sverige för lite avkoppling.

Anlände till hotellet strax innan 13 och fick tyvärr spendera två timmar med att jaga TUI då vår All-inklusive trillat bort på vägen. Men efter lite diskussioner så hamnade dokumenten rätt och sedan dess har vi njutit av ett fint boende, god mat och barn som älskar det faktum att man får äta så mycket glass, och dricka så mycket saft och läsk, som man bara orkar. Fri bar till oss vuxna gör ju inte saken sämre heller! Med andra ord allt vi hoppats på när vi bokade resan.

Nä, nu väntar poolen och idag kan det nog även bli lite strand då den enbart ligger 80 meter från hotells tomtgräns. Vi njuter verkligen i fulla drag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top