Vad är det som händer?

Vart är vi på väg – en fråga som jag ställer mig ofta!  Vad har hänt med vår värld? Och våra barn, vilken värld dom har fötts till?! Jag blir så mörkrädd. 

I går på kvällen så tog jag Deeney på en kvällspromenad, egentligen brukar det vara M som gör det då jag inte gillar att gå med honom när det är så mörkt. Och lilla Deeney är ju dock ingen killerhund  trots om han tror det självMen igår så gjorde jag det för det är så himla skönt att sätta i lurarna och gå en promenad. Men jag ska inte sticka under stolen att man vänder sig om rätt ofta och kikar in i skogen för man tycker man ser något. Jag har aldrig tänkt så innan, jag har varit ganska så orädd av mig! Men vi lever i en värld idag där ett människoliv är inte värt något!

Man gör allt i sin makt att skydda sina barn, men vi kan ju inte låsa in dom eller skrämma skiten ur dom om hur vår värld är. Men vi kan berätta farorna och vad man ska tänka på och göra så gott vi kan för att skydda våra barn.

När jag var yngre och man festade eller var hos kompisar och det var sent för att gå eller cykla hem, så hämtade alltid mamma mig. Och fanns det ingen möjlighet till det så var det taxi. Och på den tiden hände det knappt något men hon var är rädd och beskyddande, och det tackar jag för ❤️

I natt så vaknade jag till av något jag ljud men kunde inte reflektera över vad det var så jag somnade om. Men i morse när man läser Helsingborg Dagblad, så visade det sig att det var en explosion utanför polishuset i natt. Tryckvågorna gjorde så att de flesta fönsterna på gatan förstördes. Tack gode gud att ingen kom till skada. Och det säg att det hördes ända bort till Landskrona, så det var en kraftig sådan. 

Sjukt obehaglig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top