Svensk Mark

Vad brukar man säga? Jo bort bra men hemma bäst… Spanien finns och kommer alltid finnas i mitt hjärta, och hade jag kunnat flytta mitt hus, bästa vännerna och familj till Spanien då hade jag lätt flyttat…Men en dag, då äger vi ett eget hus där – you will see.

Vi lämnade Cabo Roig i Måndags vid 16, gjorde en del ärenden och sen så styrde bilen hemåt. Vi har sagt hela tiden att vi får se om vi tar in på ngt hotell på vägen hem, men det fick M känna av under tiden.. De små somnade runt 22 och de stora efter midnatt. Jag och M lyssnade på en del poddar och jag slumrade till då och då. Efter 03 så styrde M in bilen på ngn bensinmack i Spanien och vilade.. Sen var det bara på det igen, frukost vid ngt rastställe,kissepaus och bensträckning och sen vidare.. När vi passerade Frankrike och var en bit in så bestämde vi oss för att nä vi stannar inte över någonstans utan vi fortsätter hemåt. Barnen ville det så gärna med, och har man ställt om sig att åka hem så vill man bara ÅKA HEM.

Tyskland… jäklar vilka vägbyggen och köer, vi förlorade 4 timmar på det. MEN vi kom hem,-Tisdag kväll 2340 körd bilen in på Övfres parkering. Alla jublade och en rätt pigg M var nöjd han fick hem sin familj. Jag e så imponerad av honom att han orkade och jag e så impad över barnen , de små att de fixade UTAN gnäll. 31 timmar tog resan hemåt. Kommer vi göra om det? Ja självklart!

Älskar Cabo Roig – vi kommer tillbaka.. Och ni som har skrivet och frågat om resan, fortsätt bara så himla kul att kunna hjälpa till  och ni som har sagt att jag inspirerat – Tack, tack så mycket värmer verkligen.

En del har frågat hur mitt hår ”överlevde” Spanien, det får ni reda på i morgon så håll utkik;)

Sista kvällen i Cabo Roig

Älskar att åka bil på kvällen/natten

Man blir lätt trött efter lång bilresa
En vacker sommarbukett väntade där hemma

4 Comments

 1. Malin E
  2018-07-13

  Hej
  Välkomna hem ??
  Så bra kört??

  Ha en fin helg

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-07-15

   Tack såååå mycket??

   Svara
 2. Anne
  2018-07-14

  Välkomna hem!
  Det har varit ett nöje att följa er resa. Jag har njutit av alla poolbilder och nästan känt semesterkänslan fast jag jobbar.

  Men att tiden gått så fort? Jag tyckte ni åkte nyss?!

  Nåja. Jag hoppas resan har gett många härliga minnen!

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-07-15

   Tack snälla! Så härligt att bilderna kunde förmedla vår känsla 🙂 Tiden gick rysligt snabbt tyvärr. Det har dom verkligen 🙂 Ha en fin Söndag.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top