Sugen på våren

Märker ni att det börjar bli lite ljusare om dagarna och kvällarna, riktigt skönt tycker jag. Man får mer energi och man blir gladare på ngt sätt. Sen när våren kommer och solen skiner och det börjat bli varmare då kommer man verkligen bli helt euforisk i kroppen och själen. (Tur att man fick smaka lite av solen och lite lite värme när man var i London)
Vad längtar ni mest till att få göra i sommar?
Går fortfarande på slow carb och ja det går bra. Inget godissug eller läsk sug. På ätardagen så är jag inte speciellt sugen på att äta det heller. Det jag kan vara sugen på att äta då som jag får äta det är ju en nybakad bulle med god skinka och paprika på yoummy
Just nu är jag trött på ägg, stekt ägg, kok ägg, ja ägg i all dess form så det får bli att man tvingar i sig det och en protein shake på det. Blir mätt och håller mig väldigt lång tid på det.
Träningen är den jag är just dålig med, saknar det och vet att jag mår bra av det.
Funderar på att byta gym, mitt kort har gått ut så det är fritt fram att hitta ngt annat.

Nä nu ska jag jobba färdigt sista halvtimmen sen är det hemmåt, härligt!

20140121-163921.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top