Stormigt värre ?

Har det stormat hos er i natt oxå? Herregud trodde taket skulle flyga av! Känns som riktigt höstväder, kallt,retning och blåsigt. Och för några dagar sen så snöade det. Mycket märkligt!

Har ni också fått era Glossybox? Var ni nöjda? Jag var rätt nöjd med min. Kommer absolut använda mig av allt i lådan. Jag är mest intresserad över den flytande bronzern som man ska få en solkust hy av och moussen, undrar om den är lika bra som en färgbomb?! Någon som har testat den?

Benefit  Dew The Hoola Flytande Bronzer 
Schwarzkopf Color RefresherVårdande mousse i färgen röd
Hey Honey Facial SerumSerum som ska förnya huden
Unami – Face Mask
Beauty FormulasNailpolish Remover Wipes

IMG_2553

Nu i tre dagar så har barnen knappt sovit något om dagarna och Eden är den som är mest kinkig. Igår var nog rekordet – totalt osynkade, sov typ fem minuter i taget, lite magknip och ville absolut inte var någon annan stans än på mig. Och inatt så ville de absolut inte somna om efter matningen. Och det tuffa är oftast så är det hos mig de vill sova på. Och det är inte det enklaste när det är två. Så sen 0030 har jag varit vaken mer eller mindre. Och man får så dåligt samvete i mellan åt att man ägnar mer tid och uppmärksamhet på ett barn och just nu är det lilla Eden som behöver det som kräver mer än lillsyrran. Men många gånger så har jag båda liggandes på bröstet, uppe och går med dom och gossar och myser mer dom samtidigt. M hade tagit en bild som jag tyvärr inte kan lägga ut då jag visar för mycket av mig 😉 Men då hade jag den ena sovandes tätt bakom mig och en framför mig vid bröstet. Så låg jag mer eller mindre en hel natt, fick dock snällt vända mig om i omgångar mot dom. Men det är mysigt och jag slukar varje minut med dom, för tiden går verkligen snabbt

Nu ska jag hälla i mig en stoooor kaffe och ta en snabb dusch innan mina älsklingar vaknar (hör och häpna de har sovit i snart 3 timmar – yeeeeeees!!

IMG_2546 IMG_2538 IMG_2571

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top