Sjukstuga

Jag hade nog varit lite piggare idag om solen hade varit framme. Men icke, utanför så ligger löven över allt och det blåser och regnar om varannat. Natten har ju inte varit den samma. Adele har sovit mer ell mindre hela natten och Eden har varit vaken om varannat och gråtit och skrikit. Det enda som fungerade var att ligga på min mage. Jag med mina onda rygg och höft har ju fått ligga och skumpa henne till sömns och sen en snarkande man till vänster om gjorde inte saken bättre;) Men självklart är det mysigt att henne nära mig, tyckte mest synd om henne

Hon ligger på över 39 graders feber, men lika glad för det. Hon springer runder i sin gåstol som att nattens bravader var bortblåsta.

Alltså denna hysteri om Clowner?! Mina bara har ju verkligen eldat upp sig och är super rädda att en clown ska jaga dom. ALlstå på fullt allvar hur kan det blir en sådan kedjevåg av detta? Och hur funtade är dessa människor som sitter hemma och tittar på nyheterna och säger till sina polare – vet du vad vi klär ut oss i clowner ikväll och skrämmer upp folk Men de det inte tänker på att det verkligen sätter sina spår. Mina barn e skiträdda och kommer troligtvis alltid hata clowner efter detta. Tack! Dottern kom ner i natt och hade mardrömmar, kallsvettig och hjärtat slog i hundra! Blir så jäkla förbannad. Idioter!!!

clown

Nä nu får jag hoppa ur morgonrocken och på med lite kläder. Ha en skön Måndag

img_5833-2
Eden
Eden
Adele
Adele
Adele
Adele

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top