Semester och en massa regn

Regnet vräker ner utanför mitt fönster och det betyder att bygget utanför står stilla. De har lovat uppehåll och fint väder i morgon och resten av veckan så vi får lita på det.

Dagarna räknas ner och totalt är det 57 dagar kvar sen blir det 3,5 veckas semester utomlands. Bokade ett hotellrum igår i Frankrike där vi sover över en natt innan vi kör vidare till Calpe. Ska bli välbehövligt att komma ifrån och koppla av med familjen. Det ska även bli en upplevelse att åka bil i 25h, hooooolymolyyy. 

Jag är inte speciellt en keps människa men det händer ibland att jag har det när jag tränar. Men hatt, det är ngt jag aldrig har. Kan tycka det är snyggt på visa.  Nu när man är rödhårig så blir håret mer utsatt i solen. Och tänkte att nu när man ska utomlands så skulle jag vilja ha en snygg solhatt på stranden eller när man går i stan till en snygg lång klänning. Vart hittar man en snygg solhatt/hatt?

Nu lite mat i magen – Kesoplättar, mums.

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top