Nytt, soligt och nygammal frilla

Då var de Fredag och även idag så levererar vädret. Det var dock minus 4 i morse och M fick skrapa bilen. Men nu känns det skönare och liiiite varmare. Sitter man bara i lä i solen så kan man sitta ute och fylla på med D-vitamin.

Hade en lunchdejt med M igår- då satt vi ute och det var så skönt!

Jag har jobbat undan en hel del och slängt in en maskin tvätt, kört en runda med dammsugaren så jag är redo att fira helg. Ska snart bege mig och göra en synundersökning och beställa nya glasögon. Synen har förändrats och jag har ju kommit dit hän att ögonen behöver läsglasögon, suck. Och ovanpå det så har jag en genetisk ögonsjukdom samt problem med gula fläcken. Så ja jippi kajej. Så tröttsamt! Men det får bli ett annat inlägg..

Letat som en tok efter ett par snygga stövletter, spetsiga med liten klack, men inte då för liten. Jag är ju 174cm lång och vill inte bli mega lång med klack trots att jag tycker det e super snyggt med höga klackar. Men jag hittade äntligen ett par från Ellos, ett par svarta stövletter med 6 cm klack. Sen så hamnade det lite mer i beställningen 😉 Ja ni vet hur det är haha
Ni hittar dom här Byxorna hittar ni här och toppen hittar ni här och sist baddräkten hittar ni här.

Förresten var hos min frisör igår och kände det var dags att klippa a håret och så fick det bli, Har varit korthårig innan och kom  ihåg att jag älskade det. Sen så gillar jag långt med. Men nu behövdes det en förändring.

Vad blir det till middag ikväll? Jag funderar på att göra Thai-köttbullar i röd currysås till det blir det ris.

Önskar er en Trevlig Helg – Chiao,Chiao

 

Ett litet bad innan maten
M bjöd på en Cosmopolitan
Vi åt lite ost och kex medans barnen fick tårta
Fössta tossdan i mass – klart det blir prinsesstårta;)

4 Comments

 1. Jenny
  2024-03-09

  Snygga byxor! Själv är jag bara 164 cm lång och behöver 42/44 så då drar ofta längden iväg tyvärr… blev nyfiken på baddräkten! Behöver en till sommaren, magen vill inte ha bikini längre 😉 hur är den i storlek? Täcker den magen fint?
  Superfin i håret också, blev sugen på att klippa av mitt långa nu 🥰

  Svara
  1. Linsalusen
   2024-03-12

   Hej. Tack snälla 🙂
   Den är normal i stolek, så ta den storlek du har. Den är himla snygg och sitter bra på 😍

   Svara
 2. Frida
  2024-03-22

  Supersnygga byxor 👌
  Hur är dom i storleken?

  Svara
  1. Linsalusen
   2024-03-22

   Visst är de snygga?;)
   De är normala i storlek, så välj den storlek du har.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top