Livet Livets Goda Tips

Nytt läppstift i samlingen

Oj vad längtan växer sig på nu, bara fem dagar kvar nu tills vi åker! Wiiiiiiieee!

Åkte inom Maxi på vägen hem och fick syn på ett läppstift som Loreal har släppt, ”min färg” 🙂 Så den fick snällt följa med hem. Ni hittar den här. Som ni ser nedan så har man ju inte för mycket av just läppstift/pennor, haha.

Insåg i samma veva att att två av mina tre favoritparfymer ekar tomt i flaskorna, så jag får nog titta på taxfree i Köpenhamn 🙂

Vilka är era bästa dofter?

En del av samlingen – En kvinna kan inte ha för många läppstift/läppennor 😉

Min tre favoritparfymer just nu – La Vie est Belle från Lancôme (blev totalt förälskad i doften då bästa vännen hade den, Miss Dior och Jimmy Choo. parfym 1 och 3 måste jag ta och köpa nya. Ett måste helt enkelt 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta:
    Verifierad av ExactMetrics