Nyårsafton 2023

Så var då dagen här – Nyårsafton! Den sista dagen på 2023 – ett år som innehållit så väl glädje som sorg! Bla bla bla

I går vara vi tre familjer som samlades runt bordet och fick en kväll fylld med god mat, överraskande viner, frågesport och en himla massa skratt. Jag och Lollo hade satt samman en riktigt spännande trerätters där vi inledde med asiatisk råbiff där en wasabimajonäs landade som pricken över i:et. Vilken smällkaramell! Till varmrätt blev det oxfile med västerbottenkroketter, rödvinsreducering och syrade kantareller. Det blev verkligen en sådär perfekt varmrätt med många olika smaker och idel lovord från gästerna. Att det egentligen skulle vara viltkött må så vara men en riktigt fin oxfile kan ju aldrig bli fel.

En riktig nyårsmiddag blir ju inte helt komplett utan en efterrätt och denna gången hade vi valt en krämig citroncheesecake, syrlig lemoncurd och söta krispiga bitar av smuldeg med mandel. Häll upp lite söt bubbel i glaset så är du hemma. Alla var supernöjda och jag tror vi satt till bords i närmre 5 timmar och bara njöt av såväl mat som sällskap.

En perfekt kväll och ett fint slut på 2023. Nu ser vi nog alla fram emot vad 2024 har i beredskap. Själv hoppas jag på att nära och kära får hålla sig friska, sänkta räntor och en eller annan semestertripp 🙂

Hur var ditt nyår och hur ser planerna ut för 2024?

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top