Ny vecka och en vaken natt

Gäsp..

Det är bara väl att vänja sig redan nu med sömnlösa nätter. Dottern är sjuk sen några dagar tillbaka men blev sämre inatt  så varannan timme har hon väckt mig och bara inte mått bra den stackarn. Inte nog med det så har hon fått feber. Hon är ängslig att hon skall kräka pga hostan och det har satt sig liksom som en spärr efter magsjukan i Spanien förra sommaren då det slutade med dropp på sjukhuset. Så hon tycker det är jätte hemskt så fort hon börjar att klökas.

Sen är jag ju själv uppe och springer pga av full blåsa. Sen efter att ha gungat fram och tillbaka för att komma upp ur sängen och göra det jag ska göra och sen lägger mig igen så är det nästan dags att göra om proceduren igen . Och när äntligen dottern somnar och jag/ vi hamnar i ett skönt läge så ringer makens mobil och då är klockan strax innan 04. Då har det skett en incident på hans jobb och han måste dra omgående. Och då hamnade jag i ett pigg stadie. Efter har flummat igenom Insta och Facebook så åkte tv på och nu har jag lärt mig om olika auktionsvärden på klockor och tallrikar – alltid ngt ju 😉

We Made IT! Gick in i en ny vecka idag – Vecka 35. Ska bara knipa till nästa vecka med så är det fritt fram och komma 🙂 Skulle dock inte förvåna mig att jag blir igångsatt iallafall – de trivs säkert bra att gräddas där inne. Går undan – 27 dagar kvar Tjooohoo! 

Ska se om jag vågar mig ut till en butik i eftermiddag – vilar ju hela tiden men det kan ju inte vara farligt att bara vistas ngn timme ute och se ngt annat än husets fyra väggar?!

Kram på er

IMG_0800

Våren lyser med sin frånvaro
Våren lyser med sin frånvaro
Vecka 35 - Tjohoo
Vecka 35 – Tjohoo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top