Ny parfym och ett ansiktslyft

Äntligen en liten stund över och jag kan sitta ner och plita ihop ett blogginlägg. De senaste dagarna och helgerna så har det varit något hela tiden. Plötsligt så är klockan 23 och sängen kallar. Det känns som det är en galet intensiv period. Men så är det nog för alla emellanåt…

Helgen tillbringade vi med att renovera och måla Liams sovrum samt vårt eget. Det behövde verkligen en uppfräschning. Liams rum blev grått (precis som han ville), Tv hamnade på väggen, och han fick en ny stor byrå (vi får se hur länge hans kläder ligger i lådorna) Tonåring 😉 Nu väntar vi på nya gardiner och lite mer inredning sen är hans ”crib” klar.

Vårt sovrum fick en annan färg, från ljusrosa till en mörkare färg. Vi köpte färgen på Rusta  och den hittar ni  här. Vi tapetserade även ena väggen med en supersöt tapet, även den kommer från Rusta  som ni hittar här. Sen en ny byrå till mig, och M byrå fick en ny plats i vår walk-in closet. Som jag alltid har sagt vissa saker behöver inte kosta så mycket och här fick vi två ”nya” rum med lite kreativitet och en liten budget.

Närmast väntar nog toaletten på ovanvåningen för där har vi inte gjort så mycket sen vi flyttade in. Och den behöver verkligen ett ansiktslyft. Tanken är att göra som vi har gjort där nere, microcement på väggar och golv. Det är ingen stor toalett, så förhoppningsvis så kommer det gå snabbt och den kommer bli sjukt snygg!

Även vardagsrummet behöver få ett rejält lyft, ny färg på väggar (och spis) ny soffa samt soffbord och lite andra nya möbler. Något vi längtar till. Ja iallafall när det är klart;)

Sen en extra rolig grej! När  jag åkte på Covid för 2,5-3 år sedan så tappa jag smak och lukt ganska länge, det var ju dock inte kul. Min favorit parfym La Vie a belle använde jag under tiden och på något sätt så blev jag immun mot den. Men förra helgen när BFF var på middag så hade hon den på sig och jag KÄNDE verkligen doften. Jag var helt lyrisk – ÄNTLIGEN. SÅ idag så gick jag inom Kicks och köpte mig en 100ml. Åhhhhh den e ju såååå sjukt god! Dessutom har ju Kicks 20% på valfri doft just nu så passa på om du är sugen på att förnya dig inför hösten

Före
Före

 

Vit dörr blev grå.

2 Comments

 1. Christina Ståhl
  2023-09-27

  Så snyggt allting blev .
  Saknar dig på Insta.

  Svara
  1. Linsalusen
   2023-09-27

   Tack så mycket. Vad menar du med insta? Jag finns där 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top