Nano nano!!

Kl 21.10 och jag ligger nedbäddad i sängen kan det bli bättre?! Hade suttit och filat på ett inägg i morse men glömde att skicka ut det så det är väl bara börja om från början nu.

Kom hem för en stund sen, blev en runda på löpbandet och några lyft. Skulle egentligen ut på en powerwalk i morse men det blev en visit till Malmö i stället och kom hem sen eftermiddag. Trött och hade världens huvudvärk men ville inte svika mitt eget löfte att träna så det var att hälla i mig en proteindrink och ta mig dit. Det är ju så himla skönt när det väl är gjort och man har en nöjd känsla i kroppen!

I morgon är det tandläkarbesök med lilleman och efter det blir det träning och unna mig lite solning. Jag solar typ aldrig men det kan vara skönt att bara få kunna lägga sig i solariet i 16minuter. Denna tiden på året är ju så grått och trist och blek är man. Tycker inte alls om det, vill vara riktigt brun då trivs jag som bäst. Det är väl tur det då finns solarium eller spraytan 😉

Invigde nya träningskläderna idag

19032014-IMG_2156 19032014-IMG_2159 19032014-IMG_2174

Sussa gott alla ni Zzzzz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top