Mitt i veckan

Gud e så himla frusen av mig och ändå har jag högsta på värmen i huset. Vi har ju öppen brasa i vardagsrummet jag är så himla glad för den och den är både mysig att sitta och titta på men den ger ifrån sig värme. Barnen svettas på ovanvången om jag har eldat en hel dag, haha. Men nu är all ved slut och vi har gått o köpt vedpåsar hela tiden så det blir så dyrt i längden  Men nu har jag beställt massor med ved, så leveransen hoppas jag kommer väldigt snart 🙂

Onsdag idag och halva veckan har snart gått, det har gått undan som bara den.
Onsdag = piglördag,lillördag. Det glömmer ju inte barnen precis, sonen kom idag och sa – mamma det är piglördag va? Vad bjuds det på för extra gott? Söte!  Så jag få fundera ut ngt gott 🙂

Sist men inte minst .Jag har en tävling på Instagram, så missa inte den 😉

Jag skulle bara kika in och säga hej. Och önska er en fin fin lillördag, kram på er

Bjuder på lite härliga höstbilder, bara älskar när solen kommer och hälsar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top