Lördag, Whoop whoop

Hej på er.

Lördag och sola skiner ja  just nu iallafall, och hoppas den fortsätter med det då nya klänningen ska på ikväll. Ikväll blir lördagsbubbel och mat på stan.

Har ni haft en skön veckan och bra start på helgen? Här har det varit sjudomar och vabb, jag är mycket bättre, dock fortfarande förkyld, känns som man kommer vara det hela hösten 😉 Eden har ingen feberlängre men fortfarande lite problem med magen men hoppas det blir bra snart…

Själv så strosar runt i morgonrocken, musik från högtalarna och njuter. Mamma ringde innan och hämtade de små tidigare och de stora är på olika håll. Så ja det händer liksom aldrig att vi blir helt alona i huset här. Så vi njuter lite extra 🙂 Att kunna sitta ner i lugn och ro och sminka sig (står ju alltid upp på toaletten och sminkar mig annars, men nu kan jag sitta och ingen som drar i mig eller mammar mig, haha.

Jag har köpt på mig lite fluffiga kuddar och matta och vägghyllor. Längtar så till soffan kommer, så det kan bli pricken över i:et. Det ska bli så skönt att bo in sig nu när hösten är här och vintern bara några månader framför oss.

Nä nu ska jag skruva upp musiken och fatta sminkborsten och fortsätta. Ha en fin Lördag på er ?

Fredagsdrinken – Whiskey Sour

Hemmagjord högrevsburgare blev fredagens middag.

Köpte även nya lampor till favoritskåpet
Vägghyllorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top